Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kremowa zupa z dużą ilością warzyw takich jak fasolka szparagowa, kalafior i pomidory. Bardzo sycąca i aromatyczna.
1 | Szczypta |
papryka ostra
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Pęczek |
koperek
|
|
5 | Sztuk |
ziemniaki
|
|
3 | Sztuki |
kostka rosołowa
|
|
1 | Sztuka |
śmietana 18%
|
|
1 | Sztuka |
Ser topiony
|
|
6 | Sztuk | ||
3 | Sztuki |
marchew
|
|
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
3 | Łyżki |
oliwa
|
|
0.5 | Kilograma |
Fasolka szparagowa żółta
|
|
0.5 | Sztuki |
kalafior
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |