Zupa z fasolką szparagową
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Zupa z fasolką szparagową](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975295111.jpeg&w=3840&q=75)
Pyszna zupa dla całej rodziny - szybka i prosta do przygotowania.
0
0 / 0
Pyszna zupa dla całej rodziny - szybka i prosta do przygotowania.
5
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
400 g fasolka szparagowa mrożona
1 szt. włoszczyzna
4 szt. skrzydło kurczaka
3 szt. ziemniaki
3 łyżka śmietana 18%
Przygotowanie
1
Skrzydełka zalać wodą i chwilkę pogotować.
2
Następnie dodać pozostałe składniki i gotować do miękkości.
3
Na końcu doprawić do smaku i zabielić śmietaną.
4
Można posypać natką pietruszki lub koperkiem.