Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Letnia zupa z burakami i fasolką - pyszna, zdrowa i pożywna.
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
40 | Dekagramów |
Wołowina szponder
|
|
30 | Dekagramów |
Fasola szparagowa
|
|
3 | Sztuki |
burak
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
200 | Mililitrów |
śmietana
|
|
1 | Kostka |
kostka rosołowa
|
|
4 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
2 | Litry |
woda
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |