Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Poznaj aromatyczną zupę z ciecierzycy i pora, z silnym pomidorowym akcentem. Przygotowana na bazie warzywnego bulionu z dodatkiem podsmażanego chorizo nada się zarówno na pierwsze danie, jak i jako samodzielny posiłek. Po ugotowaniu i nalaniu do talerza, dodaj do zupy pokrojone korniszony o czosnkowej nucie, a danie będzie jeszcze smaczniejsze!
1 | Litr |
bulion warzywny
|
|
150 | Gramów |
Kiełbasa chorizo
|
|
1 | Puszka | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
Marchewka
|
|
1 | Sztuka | ||
200 | Gramów |
Ugotowana ciecierzyca
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Łyżeczka |
Słodka papryka w proszku
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
4 | Sztuki | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |