Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zupa szybka w przygotowaniu, ale pełna smaku i warzyw.
1 | Litr |
Wywar z kości
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
burak
|
|
1 | Sztuka |
marchew
|
|
10 | Sztuk |
ziemniaki
|
|
10 | Dekagramów |
kapusta biała
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
3 | Sztuki |
pieprz ziarnisty
|
|
0.5 | Łyżeczki |
przyprawa typu vegeta
|
|
0.2 | Łyżeczki |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |