Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Poznaj nasz przepis na zupę wołowo–pomidorową z kolankami. Zacznij od podsmażenia cebuli i czosnku, potem dodaj wołowinę i nadal smaż. Całość doprowadź do wrzenia wraz z puszką krojonych pomidorów. następnie zalej bulionem, dodaj przyprawy i makaron typu kolanka i gotuj do miękkości. Zupa wołowo–pomidorowa z kolankami to smaczne i sycące danie dla całej rodziny.
300 | Gramów | ||
150 | Gramów | ||
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
3 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Łyżeczka |
zioła prowansalskie
|
|
1 | Litr |
bulion drobiowy
|
|
1 | Łyżka |
oliwa z oliwek
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |