0

Składniki

1 Szczypta
Mielona papryka
1 Szczypta
sól, pieprz
2 Sztuki
marchew
1 Sztuka
korzeń pietruszki
4 Sztuki
ziemniaki
1 Łyżka
curry
30 Dekagramów
Młoda fasolka szparagowa
0.5 Pęczka
koperek
0.5 Sztuki
kalafior
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Warzywa umyć i pokroić na mniejsze części, gotować najpierw marchewkę i fasolkę szparagową, po 10 minutach dodać ziemniaki i kalafior.
  2. Jak warzywa będą miękkie, dodać curry, paprykę mieloną i pieprz.
  3. Podawać z koperkiem i odrobiną śmietany.

Opis

Hindusi jedzą curry w ogromnych ilościach, więc w tym kraju prawie nie występuje zachorowanie na nowotwory…

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!