Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jeżeli cenisz sobie orientalne smaki, koniecznie spróbuj zupy tajskiej Tom Yum z krewetkami i kurczakiem. To wyjątkowo smaczne danie, które przygotujesz w mniej niż godzinę. Świetnie sprawdzi się w chłodne dni, gdy potrzebujemy czegoś rozgrzewającego i aromatycznego. Zupa na bazie mleka kokosowego i aromatycznego bulionu drobiowego to doskonała propozycja na pożywny obiad dla całej rodziny, jak i na spotkania ze znajomymi, gdzie chcemy zaskoczyć naszych gości niebanalnym smakiem.
2 | Łyżki |
Pasta tom yum
|
|
4 | Szklanki |
bulion drobiowy
|
|
1 | Puszka |
Mleko kokosowe
|
|
1 | Plaster |
Plastry ananasa
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka | ||
2 | Łyżki |
Sok z limonki
|
|
2 | Łyżki |
Sos rybny
|
|
1 | Łyżka |
Cukier brązowy
|
|
200 | Gramów |
Krewetki
|
|
200 | Gramów |
kurczak cały
|
|
1 | Szczypta |
Gałka kokosowa
|
|
1 | Szczypta |
posiekana kolendra
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |