Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zupa szczawiowa ma charakterystyczny, kwaśny smak, nie do pomylenia z czymkolwiek innym. Jeśli jednak chcesz wprowadzić do niego odrobinę świeżości, wypróbuj taką jej wersję, w której wzmacnia się aromaty szczawiu z pomocą chrzanu i jajka. Smacznego!
800 | Mililitrów |
Rosół warzywny
|
|
250 | Gramów |
Szczaw
|
|
2 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
1 | Sztuka |
Marchewka
|
|
1 | Sztuka |
pietruszka
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
4 | Sztuki |
jaja L
|
|
4 | Łyżeczki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |