0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
100 Gramów
Serek topiony śmietankowy
2 Sztuki
kostka rosołowa
3 Łyżki
śmietana 18%
1 Łyżka
koper ogrodowy
0.5 Sztuki
Mieszanka warzyw
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Nastawiamy wodę i wsypujemy warzywa.Zagotowujemy,wkładamy kostki rosołowe i pokrojony w kosteczke serek.Gotujemy na wolnym ogniu az warzywa będą miękkie. Doprawiamy do smaku.Wlewamy smietane i wsypujemy posiekany koperek.

Opis

Jrzynowa wzbogacona o smak serka topionego

Podobne przepisy

Barszcz biały

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Barszcz biały

Zupa grzybowa z makaronem muszelki

Przepis
Średni Do 1 godz
Zupa grzybowa z makaronem muszelki

Klasyczny chłodnik litewski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Klasyczny chłodnik litewski

Delikatny mus pomidorowy z soczewicy na bazie ketchupu

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Delikatny mus pomidorowy z soczewicy na bazie ketchupu

Domowy rosół

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Domowy rosół

Imbirowy krem z pieczonych ziemniaków

Przepis
Łatwy Do 1,5 godz
Imbirowy krem z pieczonych ziemniaków

Kółeczka w groszki

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kółeczka w groszki

Krem z pora z jajkiem w koszulce

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Krem z pora z jajkiem w koszulce

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!