Zupa serowo-jarzynowa
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Zupa serowo-jarzynowa](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973957148.jpeg&w=3840&q=75)
Zupa jarzynowa wzbogacona o smak serka topionego.
0
0 / 0
Zupa jarzynowa wzbogacona o smak serka topionego.
6
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szczyp. sól, pieprz
100 g serek topiony śmietankowy
2 szt. kostka rosołowa
3 łyżka śmietana 18%
1 łyżka koper ogrodowy
0.50 szt. mieszanka warzywna
Przygotowanie
1
Nastawić wodę i wsypać warzywa. Zagotować, włożyć kostki rosołowe i pokrojony w kosteczkę serek.Gotować na wolnym ogniu aż warzywa będą miękkie. Doprawić do smaku.Wlać śmietanę i wsypać posiekany koperek.