0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
100 Gramów
Serek topiony śmietankowy
2 Sztuki
kostka rosołowa
3 Łyżki
śmietana 18%
1 Łyżka
koper ogrodowy
0.5 Sztuki
Mieszanka warzywna
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Nastawiamy wodę i wsypujemy warzywa.Zagotowujemy,wkładamy kostki rosołowe i pokrojony w kosteczke serek.Gotujemy na wolnym ogniu az warzywa będą miękkie. Doprawiamy do smaku.Wlewamy smietane i wsypujemy posiekany koperek.

Opis

Jrzynowa wzbogacona o smak serka topionego

Podobne przepisy

Flaki wołowe z pieczarkami

Przepis
Średni Do 1 godz
Flaki wołowe z pieczarkami

Barszcz biały

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Barszcz biały

Zupa grzybowa z makaronem muszelki

Przepis
Średni Do 1 godz
Zupa grzybowa z makaronem muszelki

Grochówka mojej babci

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Grochówka mojej babci

Kapuśniak na żeberkach

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Kapuśniak na żeberkach

Zupa z marchewką i groszkiem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Zupa z marchewką i groszkiem

Żurek leśny

Przepis
Średni Do 1 godz
Żurek leśny

Barszcz biały z grzybkami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Barszcz biały z grzybkami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!