0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
100 Gramów
Serek topiony śmietankowy
2 Sztuki
kostka rosołowa
3 Łyżki
śmietana 18%
1 Łyżka
koper ogrodowy
0.5 Sztuki
Mieszanka warzyw
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Nastawiamy wodę i wsypujemy warzywa.Zagotowujemy,wkładamy kostki rosołowe i pokrojony w kosteczke serek.Gotujemy na wolnym ogniu az warzywa będą miękkie. Doprawiamy do smaku.Wlewamy smietane i wsypujemy posiekany koperek.

Opis

Jrzynowa wzbogacona o smak serka topionego

Podobne przepisy

Barszcz biały

Łatwy Do 1 godz
Barszcz biały

Zupa grzybowa z makaronem muszelki

Średni Do 1 godz
Zupa grzybowa z makaronem muszelki

Klasyczny chłodnik litewski

Łatwy Do 40 min
Klasyczny chłodnik litewski

Aromatyczny krem z pomidorów

Średni Do 1 godz
Aromatyczny krem z pomidorów

Domowy rosół

Łatwy Ponad 3 godz
Domowy rosół

Imbirowy krem z pieczonych ziemniaków

Łatwy Do 1,5 godz
Imbirowy krem z pieczonych ziemniaków

Kółeczka w groszki

Łatwy Do 40 min
Kółeczka w groszki

Krem z pora z jajkiem w koszulce

Łatwy Do 1 godz
Krem z pora z jajkiem w koszulce

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!