Zupa ryżowa
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Zupa ryżowa](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974777761.jpeg&w=3840&q=75)
Jest to bardzo gęsta zupa, która nasyci największych głodomorów.
0
0 / 0
Jest to bardzo gęsta zupa, która nasyci największych głodomorów.
8
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
3 porcje
Składniki
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
100 g ryż
1 szt. skrzydełko z kurczaka
3 szt. marchew
1 szt. pietruszka
0.50 szt. por
0.50 szt. seler
Przygotowanie
1
Do gotującej się wody wrzucić skrzydełko. Warzywa drobno pokroić. Do skrzydełka wrzucić ryż, a po około 10 minutach warzywa. Doprawić do smaku.