Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Najpierw warzywny bulion, później sos sojowy, a na koniec aromatyczne przyprawy i kawałki dorsza – oto szybki przepis na zupę rybną, której chce się próbować bez końca. Danie podawaj z makaronem – nitki cięte, bo to wtedy propozycja smakuje i wygląda najlepiej!
1 | Opakowanie |
makaron Lubella nitki cięte
|
|
![]() |
|||
1 | Sztuka |
włoszczyzna
|
|
2 | Sztuki |
filet z dorsza
|
|
1 | Ząbek |
czosnek
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
1 | Łyżka |
Świeża kolendra
|
|
1 | Łyżka |
sól, pieprz
|
|
5 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
2 | Łyżki |
oliwa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |