Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Składniki podaję zgodnie z oryginalnym przepisem, ale karpia możemy swobodnie zastąpić filetem z białej pangi, co da nam gwarancję, że zupa nie będzie? zbyt rybna ;)
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
2 | Litry |
Wywar warzywny
|
|
1 | Sztuka |
gałka muszkatołowa
|
|
1 | Sztuka |
nać pietruszki
|
|
1 | Łyżka |
mąka pszenna tortowa
|
|
70 | Dekagramów |
Karp świeży
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |