Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
By przygotować zupę pomidorową z tortellini, wystarczy w garnku rozpuścić masło, dodać do niego cebulkę i czosnek i podsmażyć. Następnie wlać bulion i doprowadzić do wrzenia. Po 15 minutach dodać tortellini, a gdy zmięknie dodać szpinak i przyprawy. Zupa pomidorowa z tortellini jest gotowa do podania.
2 | Opakowania | ||
![]() |
|||
800 | Mililitrów |
bulion warzywny
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Łyżki |
masło
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Szklanka |
liść szpinaku
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |