Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pomidorowa to jedna ze smaczniejszych zup, a podana z ryżem lub makaronem nasyci każdego.
50 | Dekagramów |
żeberka wieprzowe
|
|
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
3 | Sztuki |
ryż biały
|
|
3 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
3 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
4 | Sztuki |
pieprz ziarnisty
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
3 | Sztuki |
śmietana 18%
|
|
1 | Łyżka |
mąka pszenna tortowa
|
|
2 | Łyżki |
nać pietruszki
|
|
5 | Szczypt |
sól, pieprz
|
|
2 | Litry |
woda
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |