Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Podkręcona tradycyjna pomidorówka.
2 | Sztuki |
Podudzie z kurczaka
|
|
2 | Litry |
woda
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
3 | Sztuki |
pieprz ziarnisty
|
|
1 | Łyżka |
bulion drobiowy
|
|
3 | Łyżki |
śmietana 18%
|
|
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki |
nać pietruszki
|
|
40 | Dekagramów | ||
25 | Dekagramów |
pieczarki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |