Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zupa pomidorowa z nutą pikanterii.
2 | Sztuki |
skrzydło kurczaka
|
|
50 | Mililitrów |
Sok wielowarzywny
|
|
2 | Szczypty |
papryka ostra
|
|
1 | Litr |
bulion warzywny
|
|
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka |
masło
|
|
0.5 | Szklanki | ||
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |