Example thumb
0

Składniki

3 Łyżeczki
przecier pomidorowy
1.5 Litra
bulion
1 Szklanka
śmietana 36%
1 Sztuka
nać pietruszki
1 Sztuka
seler
2 Łyżki
mąka pszenna tortowa
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Do wywaru miesno-warzywnego dodajemy pół słoiczka przecieru pomidorowego lub domowego (przepis podawany wczesniej).
  2. Śmietane mieszamy z mąka i powoli łaczymy z resztą zupy.
  3. Zagotowywujemy, dodajemy pokrojoną świeżą natke pietruszki oraz w calosci lisć selera. Podajemy z makaronem lub ryżem

Opis

moja ulubiona zupa pomidorowa:)

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!