Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zupa pomidorowa to jedna z popularniejszych zup. Nie ma się co dziwić, bo jest dobra, sycąca i łatwa do przygotowania.
1.5 | Litra |
Wywar z kości
|
|
700 | Gramów | ||
0.66 | Szklanki |
śmietana
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
włoszczyzna
|
|
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
1 | Szczypta |
cukier
|
|
3 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |