Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zupa pieczarkowo - paprykowa to smaczne i nieoczywiste połączenie.
600 | Gramów |
Kości wieprzowe
|
|
400 | Gramów |
pieczarki
|
|
300 | Gramów |
papryka czerwona
|
|
500 | Gramów |
ziemniaki
|
|
1 | Sztuka |
marchew
|
|
2 | Sztuki |
Serek topiony
|
|
1 | Sztuka |
kostka rosołowa
|
|
2 | Łyżki |
nać pietruszki
|
|
1 | Łyżka |
koper ogrodowy
|
|
1 | Łyżeczka |
przyprawa maggi
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
0.5 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |