Zupa pieczarkowa z ryżem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Zupa pieczarkowa z ryżem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973617563.jpeg&w=3840&q=75)
Potrawa dietetyczna, bezmięsna, bardzo smaczna i szybka w przygotowaniu.
0
3.5 / 2
Potrawa dietetyczna, bezmięsna, bardzo smaczna i szybka w przygotowaniu.
7
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szczyp. pieprz
1 szczyp. sól
1 szczyp. gałka muszkatołowa
1 szt. marchewka
1 szt. kostka bulionowa
8 łyżka ryż
20 dag. pieczarki
Przygotowanie
1
Ryż wrzucić do wody i gotować.
2
Do gotującego się ryżu dodać marchewkę startą na tarce i pokrojone pieczarki.
3
Dodać kostkę bulionową.
4
Pod koniec gotowania doprawić solą i pieprzem i gałką muszkatołową.