Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bardzo sycąca zupa pieczarkowa z makaronem. Przepis jest nieskomplikowany i szybki do zrobienia.
25 | Dekagramów |
Udka kurze ze skórą
|
|
30 | Dekagramów |
pieczarki
|
|
25 | Dekagramów |
marchew
|
|
20 | Dekagramów | ||
1 | Sztuka |
kostka rosołowa drobiowa
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
3 | Sztuki |
pieprz ziarnisty
|
|
0.25 | Łyżeczki |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |