Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zupa pieczarkowa aromatyczna i szybka do zrobienia.
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1.5 | Litra |
Wywar z kości
|
|
400 | Gramów |
pieczarki
|
|
0.66 | Szklanki |
śmietana
|
|
2 | Łyżki |
tłuszcz
|
|
3 | Szczypty |
pieprz
|
|
3 | Szczypty |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |