Zupa pangowa

m7
Zupa pangowa

0

0 / 0

Wynik eksperymentów kulinarnych. Dobra zupa mocno rybna nawet dla tych, którzy nie przepadają za rybą. Pasuje też do diety Montignaca.

10

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

1 szcz. oregano

1 szcz. nać pietruszki

1 szcz. sól biała

1 szcz. pieprz

2 szt. filet z pangi

1 szt. cebula

1 szt. pomidory krojone łowicz

0.50 szt. cukinia

2 szt. czosnek

1 łyżka oliwa z oliwek

Przygotowanie


1

Na rozgrzanej oliwie zeszklić cebulę razem z wyciśniętym czosnkiem.

2

Dodać pomidory z puszki i poczekać aż się zagotuje.

3

Dodać filety z pangi, w całości. Gotować około 5 minut.

4

Dodać cukinię i przyprawić.

5

Gotować tak długo, aż cukinia będzie miękka, a ryba całkowicie ugotowana.

6

Rybę można podzielić widelcem na mniejsze kawałki.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły