Zupa pangowa
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Zupa pangowa](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975878267.jpeg&w=3840&q=75)
Wynik eksperymentów kulinarnych. Dobra zupa mocno rybna nawet dla tych, którzy nie przepadają za rybą. Pasuje też do diety Montignaca.
0
0 / 0
Wynik eksperymentów kulinarnych. Dobra zupa mocno rybna nawet dla tych, którzy nie przepadają za rybą. Pasuje też do diety Montignaca.
10
Składniki
60 min
Przygotowanie
Składniki
2 porcje
Składniki
1 szczyp. oregano
1 szczyp. nać pietruszki
1 szczyp. sól biała
1 szczyp. pieprz
2 szt. filet z pangi
1 szt. cebula
1 szt. pomidory krojone łowicz
0.50 szt. cukinia
2 szt. czosnek
1 łyżka oliwa z oliwek
Przygotowanie
Na rozgrzanej oliwie zeszklić cebulę razem z wyciśniętym czosnkiem.
Dodać pomidory z puszki i poczekać aż się zagotuje.
Dodać filety z pangi, w całości. Gotować około 5 minut.
Dodać cukinię i przyprawić.
Gotować tak długo, aż cukinia będzie miękka, a ryba całkowicie ugotowana.
Rybę można podzielić widelcem na mniejsze kawałki.