Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kolorowe warzywa, kurczak i orientalne przyprawy. Przepis na błyskawiczną orientalną zupę:) w moim wykonaniu zawsze na ostro:) z przyprawami można eksperymentować, ja polecam ostrą mieszankę przypraw z kuchni indyjskiej.
1.5 | Litra |
woda
|
|
225 | Gramów |
Chińska mrożonka warzywna
|
|
1 | Sztuka |
cukinia
|
|
0.5 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
pierś kurczaka
|
|
1 | Sztuka |
Przyprawa orientalna
|
|
2 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
1 | Łyżka |
oliwa z oliwek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |