Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Koperek to nie tylko źródło zdrowia, ale również niepowtarzalnego aromatu. Natomiast zupa na bazie ogórków wyróżnia się niebanalnym smakiem – uwielbianym przez dzieci i dorosłych. Szukasz pomysłu na najlepszą ogórkową z koperkiem i makaronem świderki? Wypróbuj przepis, który już króluje w wielu domach!
200 | Gramów |
makaron Lubella 4-jajeczna Świderki
|
|
![]() |
|||
1 | Łyżka |
masło
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Litr |
bulion drobiowy
|
|
200 | Mililitrów |
woda kiszona z ogórków
|
|
3 | Sztuki |
Ogórki kiszone
|
|
2 | Łyżki |
śmietana 18%
|
|
2 | Łyżki |
Świeży koperek
|
|
2 | Łyżki |
Natka pietruszki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |