Zupa ogórkowa na żeberkach
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Zupa ogórkowa na żeberkach](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976638763.jpeg&w=3840&q=75)
Zupa idealna na obiad.
0
0 / 0
Zupa idealna na obiad.
6
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
0.50 kg żeberka wieprzowe
7 szt. ogórki kiszone krakus
1 szt. marchew
1 łyżka przyprawa typu vegeta
3 łyżka śmietana 18%
1 łyżka koper ogrodowy
Przygotowanie
1
Żeberka gotować z drobno pokrojoną marchewką i startymi ogórkami aż będą miękkie. Doprawić. Wlać śmietanę.Przed podaniem posypać siekanym koperkiem.
2
Zupę podawać z ziemniakami ugotowanymi osobno. Można również ugotować je razem z zupą.