Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zupy ogórkowej nie trzeba przedstawiać - pyszna, kwaśna, sycąca.
1 | Sztuka |
Ćwiartka kurczaka
|
|
3 | Sztuki | ||
![]() |
|||
3 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
3 | Sztuki |
pieprz ziarnisty
|
|
1 | Sztuka |
koper ogrodowy
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
2 | Łyżki |
śmietana 18%
|
|
1 | Szczypta |
przyprawa typu vegeta
|
|
1 | Łyżeczka |
Maggi
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |