Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zupa ogórkowa z dużą ilością koperku to zawsze smaczna opcja na obiad. Zupa jest ugotowana na wywarze z warzyw, więc jest odpowiednia dla wegetarian.
20 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
100 | Mililitrów |
śmietana 18%
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
1 | Łyżka |
koper ogrodowy
|
|
1 | Łyżka |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |