Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zupa ogórkowa na wywarze z mięsa wieprzowego z ziemniakami.
20 | Dekagramów | ||
0.5 | Łyżeczki |
papryka czerwona słodka
|
|
0.5 | Szklanki |
śmietana
|
|
6 | Sztuk | ||
![]() |
|||
3 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
6 | Sztuk |
ziemniaki
|
|
2 | Dekagramy |
seler
|
|
1 | Łyżeczka |
nać pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Łyżeczka |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |