Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Włoska zupa z warzywami - popularne minestrone. Pragniesz odkryć nowe kulinarne rejony? Najlepiej będzie to zrobić razem z nami! Sprawdź koniecznie przepis na zupę minestrone z dodatkiem czerwonej fasoli, zielonego groszku, marchwi, pomidorów i parmezanu.
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
100 | Gramów |
Lubella Muszelki nr 26
|
|
![]() |
|||
150 | Gramów |
Fasola czerwona
|
|
150 | Gramów |
groszek zielony
|
|
50 | Gramów |
parmezan
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
seler
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki | ||
2 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
2 | Łyżki |
pietruszka
|
|
4 | Łyżki |
oliwa
|
|
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |