Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis na słodką, migdałową zupę.
1 | Łyżeczka |
Cukier wanilinowy
|
|
4 | Szklanki |
mleko
|
|
1 | Sztuka |
cynamon
|
|
4 | Sztuki |
Chleb tostowy
|
|
10 | Łyżek |
cukier
|
|
2 | Łyżki |
mąka ziemniaczana
|
|
4 | Łyżki |
Śmietana 22%
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
15 | Dekagramów |
migdały
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |