Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bardzo pyszna i sycąca zupa.
2 | Szczypty |
pieprz
|
|
2 | Litry |
woda
|
|
1 | Szklanka | ||
3 | Sztuki |
papryka zielona
|
|
1 | Sztuka |
fasola czerwona konserwowa
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
Kostka rosołowa wołowa
|
|
2 | Sztuki | ||
3 | Łyżki |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
1 | Łyżka |
przyprawa typu vegeta
|
|
50 | Dekagramów |
Szynka wieprzowa gotowana
|
|
30 | Dekagramów |
Filety z piersi kaczki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |