Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Masz ochotę na odrobinę Meksyku w Twojej kuchni? Wystarczy kupić sos meksykański Łowicz, dodać kilka warzyw i pyszna zupa gotowa!
1 | Sztuka | ||
3 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Łyżeczka |
Natka pietruszki
|
|
1 | Łyżeczka |
papryka wędzona
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Kolendra mielona
|
|
0.5 | Łyżeczki |
mielony kumin
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
1.5 | Litra |
bulion warzywny
|
|
400 | Gramów |
Puszka czerwonej fasoli
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
400 | Gramów |
Czarna fasola konserwowa
|
|
340 | Gramów |
Puszka kukurydzy
|
|
Dodatkowo |
|||
2 | Łyżki |
Ser cheddar starty
|
|
1 | Łyżka |
Świeża kolendra
|
|
0.5 | Sztuki |
Limonka
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |