0

Składniki

1.5 Litra
bulion warzywny
3 Sztuki
marchew
2 Sztuki
korzeń pietruszki
0.5 Szklanki
ingridient
makaron Lubella świdry
0.5 Łyżki
przecier pomidorowy
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ugotuj bulion
  2. Dodaj pietruszkę, marchewkę, pokrojone w plasterki
  3. Wsyp makaron
  4. Dodaj łyżkę przecieru pomidorowego
  5. Gotuj do miękkości makaronu

Opis

dobra zupa na obiad i kaca:)

Podobne przepisy

Makaron z kurczakiem, bazylią i cukinią

Łatwy Do 40 min.

Pomidorowa z krajaneczką

Łatwy Do 1 godz.

Ravioli z wołowiną w sosie własnym

Średni Do 3 godz.

Zupa szczawiowa z makaronem

Łatwy Do 1 godz.

Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Łatwy Do 40 min.

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz.

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Średni Do 1,5 godz.

Cielęcina w sosie koperkowym

Średni Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!