0

Składniki

1.5 Litra
bulion warzywny
3 Sztuki
marchew
2 Sztuki
korzeń pietruszki
0.5 Szklanki
ingridient
makaron Lubella świdry
0.5 Łyżki
przecier pomidorowy
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ugotuj bulion
  2. Dodaj pietruszkę, marchewkę, pokrojone w plasterki
  3. Wsyp makaron
  4. Dodaj łyżkę przecieru pomidorowego
  5. Gotuj do miękkości makaronu

Opis

dobra zupa na obiad i kaca:)

Podobne przepisy

Makaron z kurczakiem, bazylią i cukinią

Przepis
Łatwy Do 40 min
Makaron z kurczakiem, bazylią i cukinią

Pomidorowa z zacierką

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pomidorowa z zacierką

Ravioli z wołowiną w sosie własnym

Przepis
Średni Do 3 godz
Ravioli z wołowiną w sosie własnym

Zupa szczawiowa z makaronem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Zupa szczawiowa z makaronem

Rosół z cielęciną

Przepis
Średni Do 3 godz
Rosół z cielęciną

Szybka zupa pieczarkowa

Przepis
Łatwy Do 40 min
Szybka zupa pieczarkowa

Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Przepis
Łatwy Do 40 min
Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Biała ryba z rzymskiego garnka

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Biała ryba z rzymskiego garnka

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!