Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis z kuchni chińskiej. Zupa gęsta, pożywna, no i ostra!
15 | Mililitrów |
imbir
|
|
7.5 | Mililitra |
Przyprawa do dań kuchni chińskiej
|
|
5 | Mililitrów |
Papryczka chili
|
|
45 | Mililitrów |
Olej roślinny
|
|
0.5 | Litra |
bulion drobiowy
|
|
1 | Sztuka |
Świeże chili
|
|
2 | Sztuki | ||
50 | Dekagramów |
Wołowina
|
|
40 | Dekagramów |
Makaron Lubella Jajeczna Ryż
|
|
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |