Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Gęsta, pożywna i rozgrzewająca, ziemniaczana zupa-krem z boczkiem to doskonały pomysł na jesienno-zimowe obiady i obiadokolacje. Dodaj do niej korniszony, aby miała bardziej pikantny, wyrazisty smak i serwuj zabieloną kremówką. Ostrzegamy! Ten smak uzależnia!
1 | Litr |
bulion warzywny
|
|
500 | Gramów |
ziemniaki
|
|
100 | Gramów |
boczek
|
|
4 | Sztuki | ||
![]() |
|||
4 | Łyżki |
Śmietana 30%
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Łyżka |
Masło klarowane
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |