Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Dla wszystkich miłośników rozgrzewających zup przygotowaliśmy propozycję kremu z pora i ziemniaków z dodatkiem wonnego chrzanu, który należy zaserwować w towarzystwie wędzonego łososia. Ta prawdziwa porcja zdrowia rozgrzeje Cię w jesienne wieczory, a wczesną wiosną pozytywnie wpłynie na odporność Twojego organizmu!
1 | Litr |
bulion warzywny
|
|
500 | Gramów |
ziemniaki
|
|
2 | Sztuki |
por
|
|
50 | Gramów |
Masło klarowane
|
|
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
8 | Plastrów |
Łosoś wędzony
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |