Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jesień to idealny czas na rozgrzewające, gęste i pełne warzyw kremowe zupy. Wypróbuj nasz przepis na zupę krem z pieczonych warzyw takich jak: marchew, pietruszka z dodatkiem suszonych pomidorowych.
4 | Sztuki |
Marchewka
|
|
2 | Sztuki |
pietruszka
|
|
0.5 | Sztuki |
seler korzeniowy
|
|
3 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
3 | Sztuki | ||
10 | Sztuk | ||
4 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Łyżeczka |
Papryka słodka wędzona
|
|
2 | Litry |
passata pomidorowa Łowicz
|
|
![]() |
|||
1 | Litr |
mleko
|
|
1 | Łyżka |
zioła prowansalskie
|
|
80 | Mililitrów |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |