Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zupa krem na kalarepie i ze śmietanką to smakowity obiad dla miłośników lekkich i zdrowych potraw. Dodaj do niej groszek ptysiowy, dopraw do smaku z pomocą chrzanu, a stanie się stałym, pożywnym elementem Twojej diety.
800 | Mililitrów |
Rosół warzywny
|
|
2 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
2 | Sztuki |
Kalarepa
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
200 | Mililitrów |
Śmietana 30%
|
|
2 | Łyżki |
Masło klarowane
|
|
2 | Łyżeczki | ||
![]() |
|||
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
50 | Gramów |
Groszek ptysiowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |