Zupa krem z kalafiorem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Zupa krem z kalafiorem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974392383.jpeg&w=3840&q=75)
Idealny krem dla maluszka, ale również dla całej rodziny. Delikatny, gęsty krem możesz urozmaicić pieczoną ciecierzycą w pikantnych przyprawach.
0
0 / 0
Idealny krem dla maluszka, ale również dla całej rodziny. Delikatny, gęsty krem możesz urozmaicić pieczoną ciecierzycą w pikantnych przyprawach.
4
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
1 porcja
Składniki
2 szt. marchew
3 szt. ziemniaki
3 szt. skrzydło kurczaka
0.50 szt. kalafior
Przygotowanie
1
Skrzydełka umyć a następnie zalać wodą, chwilkę pogotować.
2
Dodać do nich pokrojoną marchewkę, ziemniaczki oraz kalafior. Gotować do miękkości.
3
Następnie całość doprawić do smaku i dokładnie zmiksować. Podawać krem z groszkiem ptysiowym lub sam jeśli wyszedł dość gęsty.