Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Połączenie kalafiora z chrzanem to świetny pomysł na kremową zup! :)
1.2 | Litra |
Rosół warzywny
|
|
500 | Gramów |
kalafior
|
|
2 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
1 | Sztuka | ||
4 | Łyżki |
śmietana 18%
|
|
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
3 | Łyżki |
Masło klarowane
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
100 | Gramów |
boczek wędzony
|
|
1 | Łyżeczka |
olej z chili
|
|
1 | Łyżka |
Posiekana zielenina
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kalkulator miar |
Pesto to specjalność kuchni włoskiej. Ten cudowny dodatek do potraw to samo zdrowie na talerzu. Podobno było znany już w średniowieczu. Co sprawiło, że do tej pory utrzymuje swą popularność, a liczba jego zwolenników wciąż wzrasta? Smak i zdrowe składniki – to jedyna odpowiedź!
Czytaj więcej