Zupa krem z czerwonej papryki

m7
Zupa krem z czerwonej papryki

0

0 / 0

Zupa krem z czerwonej papryki - sycąca i pyszna.

9

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

2 szt. kostka bulionowa

200 śmietana lub jogurt naturalny

0.75 l woda

100 dek. papryka czerwona

30 g cebula

150 dek. pomidory bez skórki

1 szt. serek topiony kremowy

1 łyżka sól

2 łyżka kasza jaglana zmielona

Przygotowanie


1

Wszystkie składniki z wyjątkiem wody i śmietany zmiksować.

2

Przelać do garnka i uzupełnić wodą do jednego litra.

3

Gotować ok. 15min. Dodać śmietanę i serek. Dokładnie mieszać.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły