Zupa krem z czerwonej papryki
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Zupa krem z czerwonej papryki](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974513285.jpeg&w=3840&q=75)
Zupa krem z czerwonej papryki - sycąca i pyszna.
0
0 / 0
Zupa krem z czerwonej papryki - sycąca i pyszna.
9
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
2 szt. kostka bulionowa
200 śmietana lub jogurt naturalny
0.75 l woda
100 dag. papryka czerwona
30 g cebula
150 dag. pomidory bez skórki
1 szt. serek topiony kremowy
1 łyżka sól
2 łyżka kasza jaglana zmielona
Przygotowanie
1
Wszystkie składniki z wyjątkiem wody i śmietany zmiksować.
2
Przelać do garnka i uzupełnić wodą do jednego litra.
3
Gotować ok. 15min. Dodać śmietanę i serek. Dokładnie mieszać.