Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Poznaj przepyszną zupę o kremowej konsystencji i pięknym, zielonym kolorze! Wystarczy bulion z warzywami, brokuły oraz dodatek cebuli, czosnku i chrzanu dla uzyskania delikatnej pikanterii. Głębię smaku podkreśl z pomocą sera feta dodanego do wciąż dymiącego talerza z zupą.
1 | Litr |
Rosół warzywny
|
|
1 | Sztuka |
brokuły
|
|
2 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
1 | Sztuka |
Marchewka
|
|
1 | Sztuka |
pietruszka
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
2 | Łyżeczki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
100 | Gramów |
ser feta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |