Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Smaczna zupa koperkowa. Do przygotowania można użyć także suszonego koperku.
0.05 | Kilograma | ||
![]() |
|||
0.4 | Kilograma |
Wywar z kości
|
|
0.15 | Kilograma |
Koper włoski
|
|
0.2 | Kilograma |
śmietana
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
4 | Litry |
woda
|
|
45 | Dekagramów |
włoszczyzna
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |