Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kremowa zupa z odrobiną pikanterii, dość łatwa do wykonania i na tyle odmienna od naszego zwyczajnego gotowania, że dla wielu może być miłą, smakowitą niespodzianką.
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
0.5 | Łyżeczki |
sól biała
|
|
1 | Łyżeczka |
Papryka mielona
|
|
750 | Gramów |
Jogurt
|
|
8 | Szklanek |
Wywar mięsny
|
|
0.5 | Szklanki |
ryż biały
|
|
3 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
3 | Łyżki |
masło
|
|
2 | Łyżki |
Mięta suszona
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |