Zupa jarzynowa z mrożonych warzyw.

eluchap
Zupa jarzynowa z mrożonych warzyw.

0

3.4 / 49

Zupa na szybko, pełna warzyw i smaku.

5

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

450 g zupa jarzynowa mrożona

2 szt. ziemniaki

2 szt. kostka rosołowa drobiowa

2 łyżka masło

0.50 szt. cebula

Przygotowanie


1

Do garnka z gorącą wodą wrzucić mrożone jarzyny, ziemniaki pokrojone w kostkę, cebulę i kostki rosołowe

2

Gotować na niewielkim ogniu, aż warzywa będą miękkie. Dodać masło.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

167

kcal

Białka

3

gram

Węglowodany

20

gram

Tłuszcze

6

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły