Zupa jarzynowa z mrożonych warzyw.
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
eluchap
![Zupa jarzynowa z mrożonych warzyw.](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699977609380.jpeg&w=3840&q=75)
Zupa na szybko, pełna warzyw i smaku.
0
3.4 / 49
Zupa na szybko, pełna warzyw i smaku.
5
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
450 g zupa jarzynowa mrożona
2 szt. ziemniaki
2 szt. kostka rosołowa drobiowa
2 łyżka masło
0.50 szt. cebula
Przygotowanie
1
Do garnka z gorącą wodą wrzucić mrożone jarzyny, ziemniaki pokrojone w kostkę, cebulę i kostki rosołowe
2
Gotować na niewielkim ogniu, aż warzywa będą miękkie. Dodać masło.