Zupa jarzynowa z mrożonych warzyw.
eluchap

Zupa na szybko, pełna warzyw i smaku.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
167
kcal
Białka
3
gram
Węglowodany
20
gram
Tłuszcze
6
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
Średnia 3.4 / 54
Oceń!
Zupa na szybko, pełna warzyw i smaku.
5
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
4 porcje
Składniki
450 g zupa jarzynowa mrożona
2 szt. ziemniaki
2 szt. kostka rosołowa drobiowa
2 łyżka masło
0.50 szt. cebula
Przygotowanie
Kroki
Do garnka z gorącą wodą wrzucić mrożone jarzyny, ziemniaki pokrojone w kostkę, cebulę i kostki rosołowe
Gotować na niewielkim ogniu, aż warzywa będą miękkie. Dodać masło.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
167
kcal
Białka
3
gram
Węglowodany
20
gram
Tłuszcze
6
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.