0

Składniki

150 Mililitrów
śmietana
3 Szczypty
pieprz
3 Szczypty
sól
1 Sztuka
bulion
40 Dekagramów
ziemniaki
40 Dekagramów
Mieszanka warzywna
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Zagotować 1 litr wody, dodać bulionetkę, ziemniaki pokrojone w kostkę oraz mieszankę warzywną. Gdy warzywa będą miękkie rozprowadzamy śmietanę w zupie, doprawiamy do smaku.

Opis

Smaczna zupa.

Podobne przepisy

Ostra zupa krem z papryki

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Ostra zupa krem z papryki

Gulasz po węgiersku

Przepis
Średni Do 1 godz
Gulasz po węgiersku

Uszka z grzybami do barszczu

Przepis
Średni Do 1 godz
Uszka z grzybami do barszczu

Zupa cebulowa

Przepis
Łatwy Do 40 min
Zupa cebulowa

Zupa minestone

Przepis
Łatwy Do 40 min
Zupa minestone

Żurek

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Żurek

Kapuśniak na żeberkach

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Kapuśniak na żeberkach

Barszcz czerwony z kluseczkami grzybowymi

Przepis
Łatwy Do 40 min
Barszcz czerwony z kluseczkami grzybowymi

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!