0

Składniki

150 Mililitrów
śmietana
3 Szczypty
pieprz
3 Szczypty
sól
1 Sztuka
bulion
40 Dekagramów
ziemniaki
40 Dekagramów
Mieszanka warzyw
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Zagotować 1 litr wody, dodać bulionetkę, ziemniaki pokrojone w kostkę oraz mieszankę warzywną. Gdy warzywa będą miękkie rozprowadzamy śmietanę w zupie, doprawiamy do smaku.

Opis

Smaczna zupa.

Podobne przepisy

Ostra zupa krem z papryki

Łatwy Do 1 godz
Ostra zupa krem z papryki

Gulasz po węgiersku

Średni Do 1 godz
Gulasz po węgiersku

Uszka z grzybami do barszczu

Średni Do 1 godz
Uszka z grzybami do barszczu

Zupa cebulowa

Łatwy Do 40 min
Zupa cebulowa

Zupa minestone

Łatwy Do 40 min
Zupa minestone

Żurek

Łatwy Do 1 godz
Żurek

Barszcz czerwony z kluseczkami grzybowymi

Łatwy Do 40 min
Barszcz czerwony z kluseczkami grzybowymi

Dyniowa z fasolą

Łatwy Do 1 godz
Dyniowa z fasolą

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!