Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Czy może być bardziej aromatyczna zupa niż grzybowa? Polecamy mocno grzybową zupę z marchewką i makaronem, która jest pachnąca, pożywna i pyszna.
200 | Gramów |
makaron Lubella nitki cięte
|
|
![]() |
|||
800 | Mililitrów |
bulion drobiowy
|
|
200 | Gramów |
Grzyby
|
|
2 | Gramy |
marchew
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Łyżki |
masło
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Sztuka |
Natka pietruszki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |