Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Delikatna zupa grzybowa nada się zarówno jako przysmak na świątecznym stole, jak i pierwsze danie codziennego obiadu. Warzywa ugotuj w bulionie, dodaj grzybki podsmażane na maśle. Na koniec zupę wystarczy zagęścić, dodać śmietanę i doprawić do smaku.
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
3 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Pęczek |
pietruszka
|
|
1 | Sztuka | ||
3 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
3 | Łyżki |
śmietana 18%
|
|
2.5 | Litra |
bulion drobiowy
|
|
3 | Łyżki |
masło
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Pęczek |
koperek
|
|
500 | Gramów |
Grzyby sezonowe
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |